PROJECT 1892

STABLES PROJECT IN ASOLO

Date
Category
Accomodating
Info

The request of the customer has concerned the creation of a housing complex with a surface of 360 square meters. It can be enjoyed by the users of the stables in the district of Asolo, in the area of Treviso. The project involves 12 Cellula’s units placed on two levels: three accommodations placed on a single level and three others placed on two levels. From the upper floor it is possible to access to the terrace, which has a surface of 40 square meters.

The particular pergola at the entrance guarantees a protection from the sun and it is private. The covering panels of the upper floor are characterized by different dimensions and colours with a wood design effect. They are very natural and they can integrate themselves with the surrounding environment.
SEISMIC AREA: 2

CLIMATIC AREA: E

Summary chart of Cellula’s construction system:

Ceiling Wall Floor
Transmittance U (W/m2K) 0,12 0,11 0,10
Attenuation f (adimens.) 0,14 0,19 0,12
Phase-shift Φ (hrs) 13h 31’ 10h 32’ 13h 10’
Periodic Transmitt. Yie (W/m2K) 0,02 0,02 0,01
Surface Mass Ms (Kg/m2) 88,73 85,57 88,53

 

There is no interstitial condensation and it is checked in compliance with UNI EN ISO 13788 standard (Glaser’s Method).

Left Menu Icon
Logo Header Menu